Rotterdam in ontwikkeling

1 2 5 R O T T E R D A M I N O N T W I K K E L I N G | 2 0 1 9 COZINHA DO MUNDO NIEUWE WERELDSE SMAKEN UIT ÉÉN KEUKEN IN ROTTERDAM ZUID Een nieuw concept, Cozinha do Mundo. Een restaurant met kwaliteitsgerechten uit alle wind- streken voor redelijke prijzen. Ik heb mijn ervaringen altijd willen combineren. Voor mijn gast op mooie ma- nieren service te bieden en voor de gerechten een verse manier te bedenken om de hoogste smaken naar boven te halen. “Super vervelend, dat als je met een groep vrienden of met je familie uiteten gaat, er altijd mensen zullen zijn die water bij de wijn moeten doen. Je zus wil Aziatische wok, vader wil Italiaanse pasta, oma wil naar een brasserie met lekkere saté en je ziet jezelf toch liever aan een Grieks gerecht zitten vanavond. Als je niet voor een specifieke keuken wilt kiezen, beland je al snel in een all you can eat concept dat vaak of een vreetschuur, of ontzettend duur is.” Cozinha do Mundo biedt dan de oplossing. U bent van harte welkom, 7 dagen in de week geopend voor lunch en diner. Ook heeft Mundo een zaal voor aparte gelegenheden, voor uw speciale wensen. Alles is hier bespreekbaar. SARVENDER HARDIN Sarvender is een horecaman. Op zijn vijftien- de had hij zijn eerste bijbaan in een restau- rant. Toen hij 17 was werkte hij voltijd in de horeca en met 23 was hij bedrijfsleider. Zijn levensverhaal kent pieken en dalen maar is bovenal inspirerend: van straatjoch tot on- dernemer, geboren en getogen in Rotterdam. Hard werken zit hem in zijn bloed. SUUS LEMMENS Ik ben een echte Rotterdamse, de “geen woor- den maar daden” mentaliteit is enorm op mij van toepassing. Opgevoed door alleen mijn moeder en ben als puber niet altijd de makke- lijkste geweest. Het heeft me allemaal gebracht tot de jonge zelfstandige vrouw die ik nu ben. Ik ben een “gevoels” chef. Vind het heel belangrijk dat ik de mensen met wie ik werk, echt ken, hun krachten, maar ook zeker hun zwaktes. Dit team heb ik samengesteld vanuit gevoel, omdat ik deze jongens met respect en waardering behandel, weet ik hoe ik het beste uit hen kan halen en zij uit mij. Hierdoor kan en durf ik te zeggen dat deze keuken kookt met passie, overgave en heel veel liefde! Een echte familie van verschillende achtergronden. E - Advertorial -

RkJQdWJsaXNoZXIy ODY1MjQ=